Продукти

Contact Manager

 

Contact Manager е цялостно решение за управление на клиенти, което интегрира всички комуникационни канали във Вашата компания. С негова помощ създавате и обработвате клиентски профили, следите информацията и комуникационните процеси - e-mail съобщения, входящи и изходящи обаждания, записи от телефонни разговори, съобщения през уебсайт формата или клиентския портал, ръчно въведени от служител данни. Всички операции и справки се случват в реално време, а тъй като Contact Manager е уеб-базирано решение, можете да достъпвате системата където и да сте, чрез мобилно устройство например.

 

Основни функционалности:

- Управлявате голяма база данни с клиентски контакти и информация;

- Организирате отношенията си с активни, неактивни или потенциални клиенти;

- Правите справки в реално време – извършени поръчки, хронология на разговорите и съобщенията в електронната поща, състояние и местоположение на доставка;

- Извършвате мащабни маркетинг кампании – системата поддържа създаване и изпращане на групови мейли до посочени групи потребители;

- Извършвате телефонни обаждания с помощта на един клик чрез вградена телефонна централа;

- Съхранявате документи за съответния потребител – разписки, поръчки, изображения;

- Създавате и следите задачи в реално време;

- Организирате срещи и настройвате напомняния за важни събития;

- Достъпвате системата по всяко време – решението е уеб-базирано;

- Възможност за записване на разговори.

 

Contact manager - scheme

 

Contact Manager може да бъде ефективно използван в отделите Маркетинг и Продажби. С негова помощ ще можете да провеждате мащабни маркетинг кампании с по-малко усилия. Можете също да запазвате документи, снимки и изображения, прикрепени към съответен профил.

 

Системата е напълно съвместима с мобилни устройства - смартфони, таблети, специализирани устройства с баркод четци.

 

Ако смятате, че Contact Manager е точният инструмент за автоматизация и развитие на Вашия бизнес, проявявате интерес към нашите продукти или просто искате да решите конкретен проблем в бизнеса си, не се колебайте да [заявите безплатна демонстрация] и наш колега ще се свърже с Вас в рамките на няколко дни.

 

Освен Contact Manager, разработваме и по-сложни цялостни ERP решения, които имат за цел да улеснят специфичните бизнес процеси, протичащи във Вашата фирма. Предлагаме модули за следене на клиентски отстъпки, производствени процеси, дистрибуция, логистика, управление на складове, мобилни решения и др. 

 

Заяви демо